63 m2 ČUKARICA ŽELEZNIK 3.0 Živana Panića

011/250 8778 101.000 €
1/11

prodaja novih stanova Beograd, ČUKARICA, ŽELEZNIK, Živana Panića,

Moderno projektovan trosoban stan na 1.spratu zgrade kompleksa novih stambenih zgrada u izgradnji u centru Železnika. Odvojen spavaći blok sa dve komforne spavaće sobe.

Stan poseduje pripadajuće parking mesto.

Stan ima podno grejanje koje štedi 50% energije i efikasnije je od ostalih načina grejanja a računi su 40% manji.

PVC stolarija sa niskoemisionim staklima, aluminijumske roletne, sigurnosna vrata, granitna keramika prve klase, klima uređaj i pripadajuće parking mesto

Navedena cena je bez iskazanog PDV-a
Kupci prvog stana imaju pravo na povraćaj PDV-a

Rezerviši na vreme
Useljenje jul 2024.


Klikni ovde za detalje o stanu

Klikni ovde za detalje o projektu Novogradnja Zeleznik

Klikni ovde za ostale slobodne stanove


KONTAKT: 069/608-091



Opština: ČUKARICA
Kvadratura: 63
Lokacija: ŽELEZNIK
Struktura: 3.0
Godina gradnje: 2023/24
Ulica: Živana Panića
Sprat: 1/2
Nov
Etažno grejanje - struja
Terasa


Alu-pvc stolarija
Sigurnosna vrata
Klima uredjaj


Parking mesto
Železnik je po narodnom predanju dobio ime po topionici i preradi železa od ruda vađene na teritoriji današnje Sremčice.

Nalazi se u centralnom delu opštine Čukarica, na oko 12 km jugozapadno od centra Beograda a po podacima iz 2002, Železnik je imao 21.000 stanovnika..

Stari deo naselja uglavnom čine porodične kuće dok je potpuno novo naselje počelo da se gradi 70-tih godina prošlog veka i u njemu dominiraju stambene zgrade. Neke od ulica su Darinke Radović, Stjepana Supanca, 8.marta, Radnih akcija, Avalska... Od infrastrukturnih objekata postoji dom zdravlja, pošta, pijaca, trgovinska zona, hoteli, nekoliko osnovnih škola, dečiji vrtići, sedište košarkaškog kluba "FMP" a na naselja je stadion FK Železnik.

Naselje Železnik je jedno od najstarijih naselja u okolini Beograda. Najstarija ljudska naseobina koja se nalazila u ataru današnjeg Železnika javlja se u 3. veku, pošto je prilikom izgradnje fabrike "Ivo Lola Ribar" na lokalitetu Kalemi pronađen rimski sarkofag.

Od prigradskog naselja na obodu Beograda do savremenog naselja, Železnik se vrlo brzo razvijao. Zahvaljujući dobroj infrastrukturi i linijama gradskog saobraćaja, 46, 55, 58, 88, 511, 512, Železnik je odlično povezan sa gotovo svim delovima grada. U poslednjih nekoliko godina, potražnja stanova u ovom delu grada je znatno porasla zbog odnosa cene i kvaliteta i taj trend i dalje se nastavlja.


Slične nekretnine

MIHAJLOVIĆ VLADA

MIHAJLOVIĆ VLADA

licenca br. 046
063/225-220

Kontaktirajte nas