41 m2 ČUKARICA FILMSKI GRAD 1.0 Ilije Stojadinovića

011/250 8778 116.000 €
Dodato u favorite
1/13

prodaja stana Beograd, ČUKARICA, FILMSKI GRAD, Ilije Stojadinovića,

UKNJIŽEN,

uknjižen jednosoban stan sa terasom na 4.spratu stambene zgrade sa liftom i cg, očuvan, bez ulaganja, poseduje pripadajući podrum i odmah useljiv.

Ovaj stan se može kupiti iz kredita banke.

VIDEO PRIKAZ ovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=JisXOBpNJ_g

KONTAKT: 063/761-0253

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: ČUKARICA
Kvadratura: 41
Lift: da
Lokacija: FILMSKI GRAD
Struktura: 1.0
Godina gradnje:
Ulica: Ilije Stojadinovića
Sprat: 4/5
Uknjižena nekretnina
Bez ulaganja
Cg - gradske toplane


Terasa
Alu-pvc stolarija
Sigurnosna vrata


Podrum
Naselje Filmski grad je najnovije planski projektovano i izgradjeno naselje na teritoriji opštine Čukarice. NajvećI deo naselja građeno je tokom 90-ih godina prošlog veka. Naselje je blokovskog tipa a Investitor naselja je preduzeće "Stankom". Ime je dobilo po filmskim studijima koji se nalazi neposredno uz naselje, u šumi Košutnjak. Naselja sa kojima se graniči su Cerak Vinogradi, Skojevsko naselje i Žarkovo.

Najveći broj stambenih zgrada nose adrese ulica Ratka Mitrovića, Kneza Višeslava, Miloja Zakića, Arčibalda Rajsa, Ilije Stojadinovića, Slobodana Perovića, Slobodana Aligrudića, Aljehinova, Ane Ahmatove, Brehtova, Stanislavskog. Najnoviji blok zgrada koji je izgradjen uz ulicu Kneza Višeslava i Ratka Mitrovića sadrži i veliki broj lokala I poslovnih prostora koji stanovnicima naselja omogućavaju veliki broj komercijalnih sadržaja.

Najbliže osnovne škole su "Ujedinjene nacije" i "Ljuba Nenadović".

Od strogog centra grada, naselje je udaljeno oko 11 km a sa ostalim delovima grada povezno je linijama gradskog saobraćaja broj: 23, 37, 50, 53, 57, 89. Naselje broji oko 6000 stanovnika.

U neposrednoj blizini je Park-šuma i gradsko izletište Košutnjak u kojem se nalazi jedan od najvećih sportsko-rekreacioni i zabavni centar "Košutnjak". Na teritoriji opštine Čukarica, stanovi u ovom naselju su jedni od najtraženijih zbog strukture i kvaliteta planske gradnje.


Slične nekretnine

1.5

ČUKARICA, ČUKARIČKA PADINA

115.000
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, ČUKARIČKA PADINA, Obalskih radnika, UKNJIŽEN, jednoiposoban stan sa terasom na 1. spratu stambene zgrade sa ...
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, ČUKARIČKA PADINA, Obalskih radnika, UKNJIŽEN, jednoiposoban stan sa terasom na 1. spratu stambene zgrade sa ...
1.5 1/7 41 m2detaljno
Ljiljana Kovačević

Ljiljana Kovačević

broj licence 3672
063/761-0253

Kontaktirajte nas