58 m2 ČUKARICA SREMČICA 1.5 Sare Bernar

011/250 8778 73.000 €
1/12

prodaja stana Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Sare Bernar,

jednoiposoban stan sa lodjom, stambena zgrada, sprat: 3/4, cg, bez ulaganja, poseduje pripadajući podrum.
Uknjižba direktno na kupca.

VIDEO PRIKAZ aovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=9KseIpwj7C8

KONTAKT: 064/959-0934

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: ČUKARICA
Kvadratura: 58
Lokacija: SREMČICA
Struktura: 1.5
Godina gradnje:
Ulica: Sare Bernar
Sprat: 3/4
Bez ulaganja
Cg - gradske toplane
Lodja


Podrum
Sremčica je gradsko naselje Beograda i pripada opštini Čukarica. Prema popisu stanovnika iz 2011. bilo je oko 21.000 stanovnika što je 10-tak procenata više nego u prethodnom popisu. To govori da ovo naselje postaje vrlo atraktivno za život. Do 80-tih godina prošlog veka Sremčica je pretežno bilo vikend naselje imućnijih stanovnika Beograda. Nakon toka pristupa se izgradnji stambenog naselja "Gorica"

Naselje "Gorica" se nalazi na ulazu u Sremčicu iz pravca grada.. U ovom naselju je okretnica autobusa 512. Naselje Gorica se sastoji od par ulica i stambenih blokova. Ulice u naselju Gorica su: Žila Verna, Dvoržakova, Sare Bernar, Tomasa Edisona. Žila Verna je treća po veličini ulica u naselju Gorica. U sklopu ulice se nalazi pijaca, tržni centar i oko 25 stambenih zgrada. Dvoržakova ulica je druga po veličini ulica u naselju "Gorica". U njoj su pretežno stambene zgrade. Ulica Tomasa Edisona je najmanja ulica u naselju. U njoj se nalaze bitni infrastrukturni objekti kao što su OŠ "Duško Radović", dečiji vrtić, supermarketi i par kafe-a. Ulica Sare Bernar je većinom ispunjena stambenim zgradama, prodavnicama, frizerskim salonima, krojačkim radnjama, apotekom i ostalim komercijalnim sadržajuma. U centru naselja postoji i osnovna škola "Vuk Karadžić".
Na inicijativu stanovnika Sremčice, 2016.godine je izgrađeno šetalište koje spaja ovo naselje sa Ibarskom magistralom. Glavna ulica koja prolazi kroz naselje nosi naziv Beogradska ulica i duga je oko 6 km. Gasovod je takođe prošao kroz naselje tako da su se mnogi stanovnici opredelili za uvođenje ovog vida grejanja u svoje domove.

Od strogog centra grada, Sremčica je udaljena oko 16 km a linije gradskog prevoza koje Sremčicu povezuju sa ostalim delovima grada su 511 I 512 i do centra grada se stiže za 20-tak minuta vožnje.

Atrakcija Sremčice je čuvena Rakina bara - kraško jezero koje je pre Ade Cigalnije bila jedno od malobrojnih mesta gde su mladi Beograđani dolazili na romantična noćna kupanja.


Slične nekretnine

0.0

ČUKARICA, ŽARKOVO

72.000
prodaja razrađenog lokala u radu Beograd, ČUKARICA, ŽARKOVO, Solunskih boraca, UKNJIŽEN, lokal od 38m2 u radu sa čajnom kuhinjom i sanitar ...
prodaja razrađenog lokala u radu Beograd, ČUKARICA, ŽARKOVO, Solunskih boraca, UKNJIŽEN, lokal od 38m2 u radu sa čajnom kuhinjom i sanitar ...
0.0 PR/0 38 m2detaljno
Nela Bojić

Nela Bojić

br. licence 527
064/959-0934

Kontaktirajte nas