67 m2 ČUKARICA SREMČICA 2.0 Sare Bernar

011/250 8778 84.000 €
1/17

prodaja stana Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Sare Bernar,

UKNJIŽEN OBJEKAT

dvosoban komforan stan sa zastakljenom terasom, godina gradnje: 1997, sprat: VP/4, cg, očuvan, poseduje pripadajući podrum od 11m2, funkcioniše kao 2.5-soban.

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

VIDEO PRIKAZ ovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=iw0zidt8_L8

KONTAKT: 063/761-0253

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: ČUKARICA
Kvadratura: 67
Lokacija: SREMČICA
Struktura: 2.0
Godina gradnje: 1997
Ulica: Sare Bernar
Sprat: VP/4
Tip stana - Standardni
Uknjižena nekretnina
Očuvan


Cg - gradske toplane
Terasa
Alu-pvc stolarija


Sigurnosna vrata
Podrum
Javni parking


Sremčica je gradsko naselje Beograda i pripada opštini Čukarica. Prema popisu stanovnika iz 2011. bilo je oko 21.000 stanovnika što je 10-tak procenata više nego u prethodnom popisu. To govori da ovo naselje postaje vrlo atraktivno za život. Do 80-tih godina prošlog veka Sremčica je pretežno bilo vikend naselje imućnijih stanovnika Beograda. Nakon toka pristupa se izgradnji stambenog naselja "Gorica"

Naselje "Gorica" se nalazi na ulazu u Sremčicu iz pravca grada.. U ovom naselju je okretnica autobusa 512. Naselje Gorica se sastoji od par ulica i stambenih blokova. Ulice u naselju Gorica su: Žila Verna, Dvoržakova, Sare Bernar, Tomasa Edisona. Žila Verna je treća po veličini ulica u naselju Gorica. U sklopu ulice se nalazi pijaca, tržni centar i oko 25 stambenih zgrada. Dvoržakova ulica je druga po veličini ulica u naselju "Gorica". U njoj su pretežno stambene zgrade. Ulica Tomasa Edisona je najmanja ulica u naselju. U njoj se nalaze bitni infrastrukturni objekti kao što su OŠ "Duško Radović", dečiji vrtić, supermarketi i par kafe-a. Ulica Sare Bernar je većinom ispunjena stambenim zgradama, prodavnicama, frizerskim salonima, krojačkim radnjama, apotekom i ostalim komercijalnim sadržajuma. U centru naselja postoji i osnovna škola "Vuk Karadžić".
Na inicijativu stanovnika Sremčice, 2016.godine je izgrađeno šetalište koje spaja ovo naselje sa Ibarskom magistralom. Glavna ulica koja prolazi kroz naselje nosi naziv Beogradska ulica i duga je oko 6 km. Gasovod je takođe prošao kroz naselje tako da su se mnogi stanovnici opredelili za uvođenje ovog vida grejanja u svoje domove.

Od strogog centra grada, Sremčica je udaljena oko 16 km a linije gradskog prevoza koje Sremčicu povezuju sa ostalim delovima grada su 511 I 512 i do centra grada se stiže za 20-tak minuta vožnje.

Atrakcija Sremčice je čuvena Rakina bara - kraško jezero koje je pre Ade Cigalnije bila jedno od malobrojnih mesta gde su mladi Beograđani dolazili na romantična noćna kupanja.


Slične nekretnine

3.5

ČUKARICA, ŽELEZNIK

80.000
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, ŽELEZNIK, 8. Marta, UKNJIŽEN OBJEKAT troiposoban dvoetažni stan, stambena zgrada, sprat: I+II. ta, u izvor ...
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, ŽELEZNIK, 8. Marta, UKNJIŽEN OBJEKAT troiposoban dvoetažni stan, stambena zgrada, sprat: I+II. ta, u izvor ...
3.5 1/2 111 m2detaljno
Ljiljana Kovačević

Ljiljana Kovačević

broj licence 3672
063/761-0253

Kontaktirajte nas