250 m2 ČUKARICA SREMČICA 5.0 Beogradska

011/250 8778 285.000 €
Dodato u favorite
1/17

prodaja kuće Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Beogradska, 250m2 na 6 ari

UKNJIŽENO

kompletno opremljena kuća bez ulaganja u glavnoj ulici Beogradska, cg-gas, 3 etaže, 250m2 + kotlarnica 15m2 i garaža u okviru parcele 17m2 , mogućnost grejanja i na čvsto gorivo,

Parcela je veličine 6ari i poseduje dva ulaza. U okviru objekta se nalazi i poslovni prostor sa kancelarijama i magacinom koji trenutno radi kao vulkanizerska radnja)

Svaka etaža može da funkcioniše kao nezavisna stambena jedinica.

VIDEO PRIKAZ ovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=zVk3R38WrNg

KONTAKT: 065/5555-044,

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: ČUKARICA
Površina placa: 6
God. gradnje:
Lokacija: SREMČICA
Ulica: Beogradska
Sremčica je gradsko naselje Beograda i pripada opštini Čukarica. Prema popisu stanovnika iz 2011. bilo je oko 21.000 stanovnika što je 10-tak procenata više nego u prethodnom popisu. To govori da ovo naselje postaje vrlo atraktivno za život. Do 80-tih godina prošlog veka Sremčica je pretežno bilo vikend naselje imućnijih stanovnika Beograda. Nakon toka pristupa se izgradnji stambenog naselja "Gorica"

Naselje "Gorica" se nalazi na ulazu u Sremčicu iz pravca grada.. U ovom naselju je okretnica autobusa 512. Naselje Gorica se sastoji od par ulica i stambenih blokova. Ulice u naselju Gorica su: Žila Verna, Dvoržakova, Sare Bernar, Tomasa Edisona. Žila Verna je treća po veličini ulica u naselju Gorica. U sklopu ulice se nalazi pijaca, tržni centar i oko 25 stambenih zgrada. Dvoržakova ulica je druga po veličini ulica u naselju "Gorica". U njoj su pretežno stambene zgrade. Ulica Tomasa Edisona je najmanja ulica u naselju. U njoj se nalaze bitni infrastrukturni objekti kao što su OŠ "Duško Radović", dečiji vrtić, supermarketi i par kafe-a. Ulica Sare Bernar je većinom ispunjena stambenim zgradama, prodavnicama, frizerskim salonima, krojačkim radnjama, apotekom i ostalim komercijalnim sadržajuma. U centru naselja postoji i osnovna škola "Vuk Karadžić".
Na inicijativu stanovnika Sremčice, 2016.godine je izgrađeno šetalište koje spaja ovo naselje sa Ibarskom magistralom. Glavna ulica koja prolazi kroz naselje nosi naziv Beogradska ulica i duga je oko 6 km. Gasovod je takođe prošao kroz naselje tako da su se mnogi stanovnici opredelili za uvođenje ovog vida grejanja u svoje domove.

Od strogog centra grada, Sremčica je udaljena oko 16 km a linije gradskog prevoza koje Sremčicu povezuju sa ostalim delovima grada su 511 I 512 i do centra grada se stiže za 20-tak minuta vožnje.

Atrakcija Sremčice je čuvena Rakina bara - kraško jezero koje je pre Ade Cigalnije bila jedno od malobrojnih mesta gde su mladi Beograđani dolazili na romantična noćna kupanja.


Slične nekretnine

Milen Spasić - Beli

Milen Spasić - Beli

licenca br. 2012
065/5555-044,

Kontaktirajte nas