58 m2 ČUKARICA SREMČICA 1.5 Sare Bernar

011/250 8778 73.000 €
Dodato u favorite
1/12

prodaja stana Beograd, ČUKARICA, SREMČICA, Sare Bernar,

jednoiposoban stan sa lodjom, stambena zgrada, sprat: 3/4, cg, bez ulaganja, poseduje pripadajući podrum.
Uknjižba direktno na kupca.

VIDEO PRIKAZ aovog stana pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=9KseIpwj7C8

KONTAKT: 064/959-0934

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: ČUKARICA
Kvadratura: 58
Lokacija: SREMČICA
Struktura: 1.5
Godina gradnje:
Ulica: Sare Bernar
Sprat: 3/4
Bez ulaganja
Cg - gradske toplane
Lodja


Podrum
Sremčica je gradsko naselje Beograda i pripada opštini Čukarica. Prema popisu stanovnika iz 2011. bilo je oko 21.000 stanovnika što je 10-tak procenata više nego u prethodnom popisu. To govori da ovo naselje postaje vrlo atraktivno za život. Do 80-tih godina prošlog veka Sremčica je pretežno bilo vikend naselje imućnijih stanovnika Beograda. Nakon toka pristupa se izgradnji stambenog naselja "Gorica"

Naselje "Gorica" se nalazi na ulazu u Sremčicu iz pravca grada.. U ovom naselju je okretnica autobusa 512. Naselje Gorica se sastoji od par ulica i stambenih blokova. Ulice u naselju Gorica su: Žila Verna, Dvoržakova, Sare Bernar, Tomasa Edisona. Žila Verna je treća po veličini ulica u naselju Gorica. U sklopu ulice se nalazi pijaca, tržni centar i oko 25 stambenih zgrada. Dvoržakova ulica je druga po veličini ulica u naselju "Gorica". U njoj su pretežno stambene zgrade. Ulica Tomasa Edisona je najmanja ulica u naselju. U njoj se nalaze bitni infrastrukturni objekti kao što su OŠ "Duško Radović", dečiji vrtić, supermarketi i par kafe-a. Ulica Sare Bernar je većinom ispunjena stambenim zgradama, prodavnicama, frizerskim salonima, krojačkim radnjama, apotekom i ostalim komercijalnim sadržajuma. U centru naselja postoji i osnovna škola "Vuk Karadžić".
Na inicijativu stanovnika Sremčice, 2016.godine je izgrađeno šetalište koje spaja ovo naselje sa Ibarskom magistralom. Glavna ulica koja prolazi kroz naselje nosi naziv Beogradska ulica i duga je oko 6 km. Gasovod je takođe prošao kroz naselje tako da su se mnogi stanovnici opredelili za uvođenje ovog vida grejanja u svoje domove.

Od strogog centra grada, Sremčica je udaljena oko 16 km a linije gradskog prevoza koje Sremčicu povezuju sa ostalim delovima grada su 511 I 512 i do centra grada se stiže za 20-tak minuta vožnje.

Atrakcija Sremčice je čuvena Rakina bara - kraško jezero koje je pre Ade Cigalnije bila jedno od malobrojnih mesta gde su mladi Beograđani dolazili na romantična noćna kupanja.


Slične nekretnine

1.5

ČUKARICA, ŽARKOVO

75.000
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, ŽARKOVO, Cvećarska, UKNJIŽEN, USELJIV ODMAH jednoiposoban uknjižen stan sa terasom, stambena zgrada novij ...
prodaja stana Beograd, ČUKARICA, ŽARKOVO, Cvećarska, UKNJIŽEN, USELJIV ODMAH jednoiposoban uknjižen stan sa terasom, stambena zgrada novij ...
1.5 PR/4 44 m2detaljno
Nela Bojić

Nela Bojić

br. licence 527
064/959-0934

Kontaktirajte nas