55 m2 RAKOVICA VIDIKOVAC 2.5 Vidikovački venac

011/250 8778 83.000 €
1/10

prodaja stana Beograd, RAKOVICA, VIDIKOVAC, Vidikovački venac,

UKNJIŽEN,

dvoiposoban stan sa lodjom, stambena zgrada, godina gradnje: 1983, sprat: 9/9, eg, lift, bez ulaganja,

Ovaj stan se može kupiti iz kredita banke.

Agencijska provizija za kupovinu ove Nekretnine je 2%.

Pogledajte kompletnu ponudu na: www.sigmanekretnine.comOpština: RAKOVICA
Kvadratura: 55
Lift: da
Lokacija: VIDIKOVAC
Struktura: 2.5
Godina gradnje: 1983
Ulica: Vidikovački venac
Sprat: 9/9
Tip stana - Standardni
Uknjižena nekretnina
Bez ulaganja


Delimične kosine u stanu
Etažno grejanje - struja
Lodja


Alu-pvc stolarija
Sigurnosna vrata
Klima uredjaj


Lift
Javni parking
VIDIKOVAC -

Pretpostavlja se da je naselje dobilo naziv po pogledu koji se pružao sa ovog dela grada obzirom da se nalazi na oko 200m nadmorske visine i broji oko 16.000 stanovnika.

Glavna ulica, kružnog oblika koja se proteže kroz čitavo naselje nosi naziv Vidikovački venac.
Centralna ulica, ujedno i glavna saobraćajnica, kojom saobraća gradski prevoz nazvana je po prvom srpskom Patrijarhu Joanikiju.

Centralni deo naselja uglavnom čine soliteri izgradjeni početkom 80-tih godina koji su poređani u krug duž ulice Vidikovački venac. Svaki krug čini 6 solitera. Ukupan broj solitera je 13 Između kojih su platoi, zelene površine i prilazni parkinzi. Pored solitera, duž ulice Vidikovački venac se nalaze I 11 manjih trospratnih stambenih zgrada I 3 bloka dvospratnih zgrada sa lokalima u prizemlju neposredno uz popularni "Garden centar"

Pored stambenih zgrada u ulici Vidikovački venac imamo i stambeni blok zgrada koje nose adresu Patrijarha Joanikija i to 10 solitera kod okretnice autobusa 23, 53, 89, 542 i 521 i 5 sedmospratnica preko puta O.Š "Branko Ćopić" koja je izgrađena 1984.godine .

Naselju pripada prestižni blok 28 stambenih zgrada u ulici Susedgradskoj koju čine uglavnom dvoetažni stanovi tipa dupleks raspoređeni u tri grupacije.

Pored komercijalnog sadržaja i tržnih centara kao i velike pijace "Vidikovac", najveće u južnom delu grada, nalazi se restoran brze hrane Mc Donalds gde je zimi i klizalište. Od infrastrukturnih objekata treba pomenuti dečiji vrtić "Duško Radović", hram "Preobraženja Gospodnjeg" I ispostavu policijske stanice "Rakovica".


Slične nekretnine

Nela Bojić

Nela Bojić

br. licence 527
064/959-0934

Kontaktirajte nas